Friday, 17 April 2015

Kita intern! :D

Assalamualaikum and sejahtera hendaknya semua yaa..

Hrmm.. sekarang ni aku di office dan sendiri..
Semua keluar rehat
memandangkan masa rehat hari jumaat smpai jam 2.45 petang..
Me? Stay office la sebab i don't know where to go..
Macam officemate yang lain 
Pegi sogo.. Balik rumah.. And so on..
Kita? Kita duduk sini dan update blog bersawang.. huww~

Cerita apa ya? Hrmm.. Intern?
Intern di Hospital kuala lumpur..
Selama aku internship nie
Alhamdulillah semua officemate okayy..
Pernah la sekali ikut officemate round HKL check server
Best la jugak cuma banyak sangat nama wad kena ingat.. Hakhakk!
Banyaklah pengalaman yang kawan2 office kongsi masa on duty

Ada yang terpaksa masuk O&G (bilik bersalin) dengar orang teriak,
Pediatrik pilu tengok budak2 kecil menanggung sakit,
Forensik sampai boleh nampak mayat kena postmortem dengan jelasnya,
And banyak lagi lahh..
Cerita satu satu kang x habis pulak cerita aku.. Hohoooo~

Okayy then..
Tamatlah sudah cerita aku yang tak penting nie.. Hahahaa..
Stay happy and stay health ya~
Chioww.. hahaa..

P/s: Happy birthday to those who celebrating today! Allah bless! :)