Monday, 13 January 2014

Kegelisahan.. Kerisauan..



Herrrmmm..?
Why baby why?

Ini semua study punya pasal..
Seriously, secara jujurnya..
aku rasa aku belum boleh sesuaikan diri lagi
dengan cara belajar di universiti nie..
Kenapakah..?
Sebab aku jenis study last minute..
Tu yang jadi susah.. Susah untuk di'explain' disini..

Sedangkan..
Cuba kamu bayangkan...
60% markah dikumpul untuk carrymark..
only 40% for final exam..
Bayangkan pula orang macam aku nie..
Yang study bukan main punya last minute..
Just fokus bila final exam..
Memang siap lah labu..
Sobs.. Sobsss..

Aku harap.. 
Semester depan aku lebih fokus..
Dari awal yerr cik Zeerah..
Fokus dari awal please..
InsyaAllah.. 

Awak-awak semua.. Doakan daku yer..
Semoga kita semua berjaya..
Mengejar cita-cita yang diimpikan..
Amin ya Robb..



Wednesday, 8 January 2014

Blog bersawang.. Alahai..

Setelah sekian lama.. Im back.. hehe.. Mohon maaf kerana kemalasan dan juga kesibukan yang melampau membuatkan blog ini bersawang.. haha.. Sekarang ini memandangkan sedang mem'final exam'kan diri.. lagi sibuklah.. 

Walau apa pun jua.. Harap semua dalam keadaan sihat dan sejahtera hendaklah.. Skema gituu.. haha.. 

Ok then.. I'll be back (versi 2pm)..

All the best and stay health yaa (*_~) !