Monday, 17 September 2012

KEBOSANAN SUDAH

salam semuaaaa~
ehrm.. skrg ni aku brada di hadapan laptop ksyangan.. chehehe..
sedang menaip dan menaip.. haha..
hurm.. bosan sangat ni taw..
jadi laptop memang bestfren la saat ni kn.. kekeke..

mau cerita apa ar..
oklah.. aku cerita pasal kampung la ar..
kampung apa?
kolej kediaman aku la.. 
kampung excellent.. hehe..

ok.. kampung ni banyak kemudahan yang disediakan..
kedai runcit.. kedai alat tulis.. pasar2 malam kcil2an..
cool city.. tea box.. kedai roti dan kek..
kedai topup.. kedai makan..
memang complete la org ckp..
jadi x payah susah2 bhaaaa~ hehe..
urang sabah cakap..
sayap ayam.. ikan bakar.. semua ada..
SAYAP ayam ok.. jangan pelik2 plak.. ergghhh..!

haissshhh.. 
tiba2 jadi geram plak bha.. haha..
ehrm.. sarapan tadi MAGGI ok.. hehe.. :p
jadi makan jap lagilah koottt.. hehe..

mengambil masa untuk membebel di blog ksygn..
smbil prut laparrrr... lapar.. haha :) 
makaaaannnn.. makaannn.. 


TIME IS GOLD


Friday, 14 September 2012

MINGGU SUAI MESRA UMS

Huahuahua..
setelah berada lebih kurang seminggu d UMS ni..
akhirnya dapat juga aku update blog yang bersawang.. ni..kekeke..
seriesly, memang penat sngat2..
apa tdk.. minggu suai mesra pun baru jak habis..
skrang ni plak minggu seerat salam untuk kolej kediaman ataupun kampung.. hehe..
memang banyak pengalaman yang cukup mncabar kesabaran dan kekuatan.. chewah..

antara cabarannya ialah.. jeng3.. ceh gitu plak..
malam first aku di sini aku sdh trpaksa brjalan kaki spanjang 2.5 km..
kaki aku melecet pun mmang 1 knangan jugak.. wahaha..
then, bilik aku plak paling atas.. haisshh..
mmang gila lah aku naik trun tingkat 4 ni kan.. haha..
mmang mmbesar la aku.. wahkaka..
pastu plak berebut bas.. huhu..
tapi series aku ckp.. org kecik slalu untung.. untunglaaa.. haha..
bribu2 org bbaris utk naik bas tu.. aku kjap jak blh naik..
hehe.. apa tips zeerah??
hehe.. main cilok2 la.. haha..

memang sngat2 mcabar la..
tambah2 lagi, aku manada kwn dari KMTJ..
sorang2 jak.. hehe..
hurmm.. ok lah..
memandangkan ary ni tda klas LANGSUNG..
so, aktiviti seterusnya adalah..
taip jadual.. n titowww~
hehe.. tata..

"CINTAILAH APA YANG KAMU PELAJARI"






Saturday, 1 September 2012

DUNIA BARU..

Hulamak.. 
blog ni besawang gila eh..
kahkahkah.. lama x update yo.. 
banyak crita mau kongsi tapi skrg ni bz giler..

dunia baru? 
yuppy.. esok aq akan melangkah ke alam universiti..
dimana?
kat universiti malaysia sabah.. UMS.. 
study apa?
software engineering.. 

akhirnya.. aq brada d sabah juga..
hehe.. ksian kawan2 aku yg merantau tu..
aku pun sedih juga taw..
sbb brpisah dgn kwn2 aq d matrik tu..
huhu.. miss u all girlz..

oklah.. masa mau habis sudah..
aku kat cyber cafe.. haha =P


..DOAKAN SAYA BERJAYA..